Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

DOWNLOAD RADMIN v3.1 FREE

Radmin (Remote Administrator) is fast and secure remote control and remote access software that enables you to work on a remote computer as if you were sitting right in front of it and access it from multiple places. radmin includes full support for windows vista (32-bit and 64-bit), file transfer, multi user text and voice chat, windows security, kerberos authentication, 256-bits AES encryption for all data streams, tellnet access, multiple monitirs support and unique DirectScreenTransfer™ technology. Radmin utilizes the ever-present TCP/IP protocol - the most widespread protocol used in LANs, WANs and the internet. This means you can access your remote computer from anywhere in the world. Radmin is deployed on thousands of corporate PCs worldwide. Among our clients are companies where Radmin is the standard application for network management.

Downdload File ( No Trial ) rar 7,3Mb
Pass : pondokedan

19 comments:

  1. Trial stop is not working :( I'd better buy full version. Found 5% disount coupon :)
    RAD-SL-AFF-CP-5OFF
    Buy it here: www.radmin.com/store/

    ReplyDelete
  2. Its Work Well at my PC. I'm using this software in more than 5 Computer in my office.

    ReplyDelete
  3. salam kenal boz, tuker link nyok?
    thanks atas radminnya... uda di dunlud kok....

    ReplyDelete
  4. salam kenal Bli..
    mau nanya nih Bli...
    Sofwarenya disertakan cracknya, tapi gimana meng-cracknya Bli?? Cracknya perlu dicopy ke folder instalasinya gak??
    From: myD4y di Manado

    ReplyDelete
  5. Instalation Guide :
    - Do not connect to internet
    - Install rserv31.exe untill finish
    - Set password/user permission
    - Setup need to restart --> restart
    - stop radmin service
    - go to "crack" folder
    - execute "install.cmd"
    - press any key to continue
    - Start Radmin service
    - Install rview31.exe
    - try to remote localhost (full mode, view only, file transfer,etc)

    Good luck.
    Thats all step by step instalation process that i've tried on more than 5 computer at my office and it always work well.

    but soon i'll try to upload Radmin v.2.1 for your alternative.

    Thanks.

    ReplyDelete
  6. yang RADMIN seri diatas 3.0 crack yang trial stopnya akhir2 ini selalu terdeteksi sebagai Trojan jadi ga guna! ada solusi kah?

    sekitar 4 bulan lalu saya pake RADMIN 3.1 trial stop dan ga masalah tapi setelah update antivirus bulan kemaren crackan baru terdeteksi sebagai Trojan!
    makasih

    ReplyDelete
  7. maz makasih ya radminnya, aq udah download, tapi pas mau aq extrack ko winrarnya minta password!!! kira2 passwordnya apa mas ya!! trimz maz

    ReplyDelete
  8. Makasih atas radminnya, tapi tolong password winrarnya dong...
    please...
    Thanks b4...

    ReplyDelete
  9. Kenken wang Mengwi ne ngemang file .rar, mare buka nganggo password, de nake nguluk-nguluk, percume sing ade ape deeeee

    ReplyDelete
  10. Ampure wang Mengwi, bas sengap matan icange, mare pedasang nelokin awake sube ngejang password di duwur.

    ReplyDelete
  11. Walah udah download lama2 ada passwornya pula... gimana neh..bagi dong password rar nya.. thx

    ReplyDelete
  12. cracknya gak jalan!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. kebanyakan radmin yang ane download didetect trojan oleh AVG ane (padahal memang trojan.. ehhehee)... Gak tau kalo yang dari site resmi, dianggap trojan juga pa gak...

    ReplyDelete
  14. np g bleh connect internet? mank bisa gagal ta instalasinya,

    ReplyDelete
  15. kalo konek internet... nanti pada saat instalasi softwarenya ngupdate ke servernya Radmin jadi cr*cknya ngga berguna lagi....

    ReplyDelete
  16. lam kenal bli. mo tanya untuk brp pc cracknya berlaku tu sy coba lebih dr 1 pc ada yg jln, ada yg ga jln napa ya yg ga jln kluar enter licence code

    ReplyDelete
  17. Mantab !!! ... b(^o^)d
    (Sapto-KIPO)

    ReplyDelete

Comment Please :